pyotrec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Mam pytanie dla tych którzy posiadaja na plycie winde xp professional, otuż sprawdzcie ile mb zajmoje caly system, na tej samej plycie (nie na twrdym ) :lol: , troche dziwne pytanie, ale chce się upewnic, bo: pozyczylem plyte od zwariowanego kolesia, ktory lubi majstrowac we wszystkim, poprostu chce miec pewnosć czy czegos nie konfigurowal , nie chce miec jakiego syfu w systemie :lol: , chce zeby wszystko bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENO Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 U mnie 502MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 u mnie 502 mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_36 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dokładnie 502 i ani jednego więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyotrec Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 502 no to spoko to instalujemy... 8) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...