neos Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ale niektórzy z was są głupi !! powiedziałem żabyście mi doradzili a nie mówili ze jestem głupi !! :evil: jestem maniakiem szybkości i chce mieć super wypas który starczał by mi na kilka lat !! darujcie sobie txt o zmianie głowy !! :x typowi nabijacze postów!! a czego oczekiwales? ze Cie przyjma jak w domu z taka gadka (mam 500zl i co mam sobie kupic zeby miec wiecej fpsow w grach - pomijajac fakt ze jush msz ich wystarczajaco duzo. Smieszne..)? co z Ciebie za maniak jesli jedziesz na niekreconym sprzecie? pobaw sie troche... chlodzenie wodne zmontuj i jak mowili poprzednicy, poszukaj jeszcze 1700+, wymien i KREC! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 nie bede kręcił bo nigdy sie do tego nie zabierałem i jestem zupełnie zielony w tym temacie!! głównie dlatego chce miec super rzeczy abym nie musiał ich podkręcać !! CAPISZI ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ej to może mi stąd powiecie aby nie zakładać nowego topicu jak mam skonfigurować swego kompa aby wycisnąć z niego siódme poty !! ( skonfigurować nie podkrecać) !! czy jakieś nowe biosy czy coś ? wiem że takich topiców było jak kot nasrał no ale ulżyłoby mi !! ponieważ włożyłem w tego kompa kupe kasy i wydajność nie zachwyca dlatego czuje sie jak bym wyrzucił pieniadze w błoto :/ pliss Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 siema !! mój obecny proc to athlon 2000+(1,67) i of kors HIS raeon 9500 128DDR!! kompa wykorzystuje przeważnie do gier dla tego oczekuje wydajności dużej od kompa!! a więc !! tak czy większą wydajność uzyskam przy zmianie proca na athlona 2600+(2.83) czy na radeonka 9700 ?? pliss !! bo już szajby dostaje!! Co masz do swojego sprzeta ? Masz jakas gre ktora Ci sciemnia na max detalach ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 GuC!o^ ja serio nie widze sensu zmieniac sprzet. Rozumiem dobrze, ze chcesz miec bardzo duza wydajnosc,ale zeby teraz zmieniac sprzet to raczej slaby pomysl (zaoszczedz i poczekaj na nowe chipsety grafiki). O/C jest takie prooosciutkie, aby podkrecic grafike,sciagasz programik PowerStrip,instalujesz,pare klikan myszki i przesuwanie suwakow taktowan rdzenia/pamieci i juz,to takie proste jak wlaczanie kompa ;) To tylko moja rada, wybor nalezy do ciebie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jakiego masz dokładnie tego radeona 9500 czy 9500pro???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 prawda jest taka że każda nowsze gra nawet z roku 2002 haczy mi w high detalach !! bez AA i anizo !! a karta HIS Excalibur Radeon 9500128 DDR nie PRO ! hmm skoro to takie proste to jak mam zainstalowane OMEGI i tak jest opcja na zmiane taktowania zegara to jeśli przesune z 275 na 300 to czy coś sie stanie ?? czy karta o wiele bardziej sie bedie nagrzewac ?? czy zanim przesune ten magiczny suwak to czy mam zainstalować dodatkowy wiatrak ? sorry ale mówiłem że jestem zielony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 w tej chwili mam w opcjach karty ustawione CORE:276,5 MEMORY:270 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neos Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 eh nie boj sie, software'owo naprawde trudno spalic grafe :) przesowaj co 5 mhz i sprawdzaj stabilnosc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 prawda jest taka że każda nowsze gra nawet z roku 2002 haczy mi w high detalach !! bez AA i anizo !! a karta HIS Excalibur Radeon 9500128 DDR nie PRO ! hmm skoro to takie proste to jak mam zainstalowane OMEGI i tak jest opcja na zmiane taktowania zegara to jeśli przesune z 275 na 300 to czy coś sie stanie ?? czy karta o wiele bardziej sie bedie nagrzewac ?? czy zanim przesune ten magiczny suwak to czy mam zainstalować dodatkowy wiatrak ? sorry ale mówiłem że jestem zielony :P Podaj te gry 8O :P :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 prawda jest taka że każda nowsze gra nawet z roku 2002 haczy mi w high detalach !! bez AA i anizo !! a karta HIS Excalibur Radeon 9500128 DDR nie PRO ! hmm skoro to takie proste to jak mam zainstalowane OMEGI i tak jest opcja na zmiane taktowania zegara to jeśli przesune z 275 na 300 to czy coś sie stanie ?? czy karta o wiele bardziej sie bedie nagrzewac ?? czy zanim przesune ten magiczny suwak to czy mam zainstalować dodatkowy wiatrak ? sorry ale mówiłem że jestem zielony :P No pieknie, to ten wynik masz 3dmarka masz chyba w 640x480, albo tyle jest wart R9500. Przy okolo 10k w 3dmarku kazda gra powinna Ci chodzic plynnie w 1024x768x32 w max detalach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 np. taki splinter cell ... przy większej lokacji spada do 20fps .. ( z patchem ) o mafii już nie wspomne!!!! ale np. taki nba2003 musze grać na medium detail aby osiągnąć dobrą szybkość !! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 proponowałbym zrobic format paycji sysytemowej i od poczatku wszystko dokładnie poinstalowac,poustawic -poukładac-spróbowac przerobic tego 9500 na 9700 softowo(pod warunkiem ze sie do tego nadaje) itd ale to juz długa osobna historia tak czy siak -mafia czy cell nie ma prawa skakac ja gram w 1280x1024 na max detalach i lux (70fps w mafii, w cellu niewiele mniej) wiec przy odrobinie pracy u ciebie tez bedzie chodziło spox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 powiedz jeszcze ile masz na to kasy?? chcesz ustawiac to co masz czy kupowac nowe i usłyszec co warto kupic?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tak w sumie to chciałbym poustawiać to co mam!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 tak w sumie to chciałbym poustawiać to co mam!! jakieś propozycje ?? tylko jakieś rozsądne żebym nie musiał jutro wystawiać kompa złomiarzom !! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ale niektórzy z was są głupi !! powiedziałem żabyście mi doradzili a nie mówili ze jestem głupi !! :evil: jestem maniakiem szybkości i chce mieć super wypas który starczał by mi na kilka lat !! darujcie sobie txt o zmianie głowy !! :x typowi nabijacze postów!! jak jesteś maniakiem szybkosci to kup sobie nowe tramki firmy szelet z lepeiej chłodzonym bieżnikiem a tak serio to idź soebie na dworzec świebodzki w niedzileie i kup soie nowy mózg tam mają u ruskich używane ale czasem sprawne pajac jeden . Typowi naijacze postów poprostu śmiejem sie z twojej niezaprzeczalnie wielkiej głupoty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 tak w sumie to chciałbym poustawiać to co mam!! jakieś propozycje ?? tylko jakieś rozsądne żebym nie musiał jutro wystawiać kompa złomiarzom !! :wink: tak wieć format c: potem świeży windowsik directX 9.0a stery do mobosa nastepnie stery omegi na najnowaszych katalizatorach ( jakbyś nie wiedział www.omegacorner.com potem coś pokręć i masz cycuś OT:a jak ci twój komp nie pasuje to czekaj ja mam niedaleko jedno miasto i oddaj mi go :P siostrze oddam mój a ja bede sobie na tym śmigał na bank i nie bedzie mi za wolno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 proponuje Ci Gucio żebyś sobie mózg wymienił, albo nie, dokup sobie mózg bo chyba nie masz, a wątek zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...