Dalton Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hmm ciekawe jakby zanuzyc płyte główną z procem w tym ze oto oleju który chłodzi wielkie transformatory , nie przewodzi prądu i podobno nie ma zadnych skutków ubocznych jesli chodzi o elektronike , mam ten olej w domu bo w nim jest zanuzona pompka wodna z oczka wodnego do chłodzenia jej i działa bez problemu . Chyba zrobie test na moim starym 386 co lezy w piwnicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jedynym problemem, jesli już chcesz się babrać w oleju, są osłonki na przewodach, olej ma to do siebie że dość szybko je rozpuści :( A gdy to się stanie żyłki się postykają i spięcie gotowe!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hmm własnie chodzi o to ze nie jest żrący dlatego ta pompka działa w tym oleju , bracika sie wlasnie pytałem czy nie rozpusci mi kabelków itd i gadał ze to nie jest taki olej jak kiedys lali ze rozpuszczał wszystko. U niego w pracy na chucie jakies ukłądy mają na maszynach zatopione w tym oleju i działa wszystko ale boje sie kompa dac na próbe swgo wiec wpierw zanurze starą 386 :) i jesli zadziała to popracuje troche na niej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 temat byl juz poruszany , poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...