sfonor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Gdzie się podziały w Polsce te karty? Zniknęły zewsząd. Potrzebuję taką, albo Radka 250X, ale wolałbym kartę zielonych. Ani allegro, ani Ceneo. WTF? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek1853 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Taki problem, że 940 na chwilę obecną wyszła tylko w wersji mobilnej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfonor Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2015 Hahahah, ale porażka. Rzeczywiście. Jakoś sobie wymyśliłem, że wydano desktopowego 940, a okazuje się, że wszystkie linki jakie mam w ulubionych, są do GT 740 :P Sądziś, że wydadzą jeszcze 940 w wersji desktopowej? Przydałaby mi się taka karta do starego klamota do niskiej rozdziałki do starych gier. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...