Hafexo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Witam Do tej pory posiadam wersję od Gigabyte G1 - niestety mimo wszystko że dostałem bardzo dobrze kręcącą się sztukę, w dodatku z ASIC 81% - jest dla mnie zdecydowanie za głośna (nawet na 1300 z boostem), może nie pod względem hałasu emitowanego przez szum ale przez ten "suszarkowy" dźwięk. Od razu powiem - tak mam najnowszy bios F4 Tak więc myślę nad tym czy by jej nie zwrócić i nie kupić jakiejś innej wersji. Jakieś sugestie? ;) Myślałem nad MSI ze względu na wysokiej jakości wentylatory i mimo wszystko chłodzenie Twin Frozr jest bardzo dobre. Jeszcze zastanawiałem się nad Inno3d ichill x3 ultra ale nigdy nie miałem styczności z tym producentem ;/ Dzięki za odp ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hafexo Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 żadnych propozycji? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Niestety jesteś skazany na solidny szum przy obciążeniu. Wiem co mówię bo miałem MSI 290x gamer 4g i (niby solidne) ale w stresie było ją słychać. 2 duże wiatraki i zamknięta obudowa choćby niewiadomo jak przewiana robi swoje. Teraz błoga cisza!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hafexo Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) ja nie liczę na błogą ciszę - to chce tylko w idlu liczę na to że nie będzie suszarką - szum powietrza lub niski dźwięk łożysk mi nie przeszkadza ;) Edytowane 11 Października 2015 przez Hafexo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
veritas Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Hafexo jeśli się na coś zdecydujesz i kupisz to daj znać w temacie jak odczucia. Stoję przed tym samym dylematem narazie się wstrzymuje bo czekam na rozwój sytuacji i powrót karty z serwisu gwarancyjnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...