Kicha Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Panowie pomóżcie bo nie wiem co jest grane, próbowałem kilka przeglądarek ale na każdej jest tak samo. Wchodzę na tąstrone: www.cowrc.com , mogę buszować po całej jej zawartości bez problemu, ale gdy wchodzę na dział SKLEPU pojawia się zonk - nie chce odpalić , ładuje i ładuje i nie może załadować całej zawartości. Nie wiem czym to jest spowodowane ?? takie coś mam cały czas Edytowane 10 Października 2015 przez Kicha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Przeglądarki czyste czy z dodatkami np. Adblock czy inne pluginy do blokowania reklam/skryptów . Masz jakiś program do blokowania reklam / skryptów na poziomie OS np. Ad Muncher czy blokada z pomocą pliku hosts.etc ? Wyłącz kompletnie AV ( jak masz ) i sprawdź . Odpal jakiegoś Linuxa Live CD i zobacz czy dalej będą problemy ze stroną . Masz router WiFi i jakąś w miarę nowoczesną komórkę ( Android , WP , iOS ) ? Sprawdził byś czy z poziomu komórki też się strona tak ładuje czy normalnie wchodzi . PS. Strona u mnie działa normalnie , więc to nie problem po ich stronie . PS2. Przypomina mi to moje przygody z forum PPC jakiś czas temu , w domu na obecnym łączu nie działały przyciski w oknie odpowiedzi - w ogóle cały panel górny okna odpowiedzi się nie wyświetlał , po jakimś czasie sprawa się rozwiązała samoistnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicha Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Wyłączałem NOD32 i Zapore systemową było to samo, mam Adblock do reklam, jak wyłączyłem to samo. Mam stałe łącze z kablówki. Na telefonie jak wchodziłem przez wifi było podobnie, chodz ostatnio jak odpalam na komórce przez wifi to strona zaczęła odpalać ,a wcześniej też był problem. Telefon to Huawei P8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...