LoRdKwiateK Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Witam, Mam dwie pary głośników, jedne podpięte do PC drugie zaś do monitora b o do monitora jest też podpięty dekoder i by był dźwiek głośniki są podpięte do monitora. Moje pytanie jak zrobić by te głośniki działały podpięte do monitora ale w windowsie. Gdy jestem w panelu sterowania i i wezmę ustaw domyślnie głośniki z monitora to normalnie grają muzykę z PC. Da się zrobić by te i te działały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Napisz to jakoś składniej bo ciężko zrozumieć twój bełkot. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Dwa głośniki podpięte do monitora pewnie sygnał z PC z grafy po HDMI lub DP Drugie dwa normalnie z karty muzycznej. Dekoder to pewnie z NC+ lub innego... Pyta, czy może jednocześnie słuchać z blaszaka i na tych i na tych. Innymi słowy pyta, czy Windows pozwoli mu puścić jednocześnie sygnał audio i po graficznej i po muzycznej. Wątpię, ale pewności nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...