Kal-el Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 w grach: IGI 2 tomb raider angel of darknes bf1942 mam problemy z prawidlowym wyswietalniem textur tzn w wiekszosci przypadkow migaja caly czas niektore textury :/ czy macie taki sam problem i czy mozna temu jakos zaradzic :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 a moze byc napisal jaka masz grafe i reszte konfigu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ATI i problemy z teksturami Wg. mnie nic wiecej nie musi pisac. Rada: Baw sie sterownikami i biosami jak dziecko klockami. Moze Ci cos wyjdzie. Jedna kombinacja sterownikow bedzie pasowac do IGI2, inna do Tomb Raidera. Jak Ci sie juz odechce to se splun w brode :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl1p Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 czesc, mam straszny problem, jest totalnym newbie w sprawach sprzetu wiec nie smiejcie sie ze mnie, mam radeona 8500 (apollo graphics) i wszystko byloby spoko gdyby nie od pewnego czasu nie zxaczely mi sie wieszac wszytskie gry na direct3d, openGL chodzi spoko a kazda gra na direct3d wiesza sie np. gra moze sie zwiesic po 5 min albo po godzinie, sciagalem juz chyba z 5 catalystw i na kazdym dzieje sie to samo sprawdzlaem testy direct3d i directdraw wszystkie są pomyślne, wlanczalem tez 3dmarka 2000 pro i tez przeszedł cały do końca, mój sprzet to radeon 8500, sd-ram 256, celeron 1,2, plyte glowna mam z abita, winda xp BŁAGAM POMOZCIE MI !!! NAPISZCIE CZEGO TO MOZE BYC PRZYCZYNA !!! PLIZZ!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kal-el Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 oczywisc radek 8500 le 64 ddr a te problemy z grafa to od sterow 3.2 w zwyz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A nie muwiłem jak bluzgam po Ati kiedy tylko się nadarza okazja i mam racje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ATI i problemy z teksturami Wg. mnie nic wiecej nie musi pisac. Rada: Baw sie sterownikami i biosami jak dziecko klockami. Moze Ci cos wyjdzie. Jedna kombinacja sterownikow bedzie pasowac do IGI2, inna do Tomb Raidera. Jak Ci sie juz odechce to se splun w brode :P ...i kup se FX'a, następnie koniecznie zaopatrz się w firanki z napisem I LOVE TPSA, kubek LET'S START THE DAY WITH INTEL...ech, Kaeres... A co do tematu- ati ostatnio wyadło nowe catalysty i hot fixa do nich chwile później; poprawiał jakieś bugi od 8500le/9100, ale nie pamiętam jakie; a nuż pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl1p Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A nie muwiłem jak bluzgam po Ati kiedy tylko się nadarza okazja i mam racjejuz od dzis dolaczam do ciebie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl1p Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A co do tematu- ati ostatnio wyadło nowe catalysty i hot fixa do nich chwile później; poprawiał jakieś bugi od 8500le/9100, ale nie pamiętam jakie; a nuż pomoże? chodzi ci o 3.5 ? 3,5 mam a gdzie moge znalezc te hotfixy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Te hotfixy byly tylko dla gry neverwinter jeden i drugi dla kart 9100 poprawiajacy opengl. Co dow ieszania sie to wina dx9, podam tu przyklad jednej gry bo inne mi chodzily normalnie niektore pod direct3d a mianowicie BloodRayne zwiecha w Direct 3d po 5 minutach czasami 10. Odinstalowalem dx9 i na 8.1 wszytsko chodzilo jak trzeba pod Direct3D, ta gra ma dwa tryby wiec na poczatku gralem tylko w opengl. Denerwuje mnie ta gimnastyka z tymi ati walonymi kartami i niedlugo przerzucam sie znowu na nvidie, tylko musze sie pozbyc tego zlomu 9100. I jeszcze co do tych migajacych tekstur to mialem cos takiego jak kiedys przez 3 dni mialem 8500full po czym sprzedalem go bo zmadrzalem ale potem znowu wcisneli mi na forum ze ati jest boskie, wiec sprzedaj to cos i kup nvidii jakas karte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ATI i problemy z teksturami Wg. mnie nic wiecej nie musi pisac. Rada: Baw sie sterownikami i biosami jak dziecko klockami. Moze Ci cos wyjdzie. Jedna kombinacja sterownikow bedzie pasowac do IGI2, inna do Tomb Raidera. Jak Ci sie juz odechce to se splun w brode :P wiedzialem ze dasz tu posta :) bylem pewny , mi zawsze wszystko smiga az milo :) nie mialem zadnych problemow nigdy z radkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ...tak jak ja z codegenem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voo Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ...tak jak ja z codegenem. juz wiem skad te ponad 6000 postow :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mi pomogły na to najnowsze omegi http://www.omegacorner.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl1p Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Mi pomogły na to najnowsze omegi http://www.omegacorner.com/ pomogly ci na moj problem czy na tekstury ??? bo ja zainstalowalem omegi i tekstury sie tez wala (tzn. znikaja w niektrych iejscach) i jak sie zawieszal komp przy direct3d to sie dalej zawiesza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 engine BFa jest bardzo czułe na przekrecenie - odrazu wywala błędy w teksturowaniu - zobacz sobie czy dobrze ci działa z 3Dmarka nature i pixelszader - jak sieje to oddawj karte - jest walnięta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...