Pretous Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Witam, zakupiłem laptopa Asus R556LJ z I3 bez systemu. Podczas instalacji wyskakuje mi brak sterowników do stacji CD/DVD. Z tego co czytałem to jest to wina tego, że mam polski instalator win 7. I tu pojawia się pytanie : " jak to naprawić ? ". Pomocy bo z win 10 już nie wytrzymam. Wygląda to w ten sposób :http://zapodaj.net/945ea89a03649.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikss Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 sprawdź w biosie(uefi) czy nie ma opcji kompatybilności z win7, jak nie to instalator na USB i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretous Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Nie mam czegoś takiego, cały czas instaluje z USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 a) wykorzystujesz USB 2.0 do instalacji? b) bootowanie w trybie 'legacy'? (szukaj czegoś w ten deseń) @Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...