SuChyY Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Moj znajomy chce kupic nagrywarke. Zadko bedzie nagrywal wiec szuka cos na allegro uzywanego. Znalazl sobie to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14494949 Zaraz sie konczy wiec prosze o opinie. Chodzi mi oto jakie firmy byly wtedy dobre :P Teac napewno, HP chyba tez nie byly zle ? CO jeszcze ? BO chce mu cos poszukac w ciagu najblizszej godzinki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Hmm, chyba Toshiba byla dobra, ale nie pamietam. HP napewno... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mialem ta wypalarke - jesli jest sprawna to bardzo przyjeny sprzet :) moge polecic,ale lepiej zeby od kogos znajomego kupil bo tutaj ze ktos napisal ze malo uzywana to nie znaczy ze nie wyjarala kilku tysiecy cdkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dalem mu jeszcze linka do HP 8x z podobno wymieniona optyka. Do Plextora 12x narazie byl dosc tanio i do Yamahy x8. Zobaczymy co wezmie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Miałem styczność z HP is są bardzo dobre (miałem x4) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambopl Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 proponuje plextora poniewarz ma szklaną soczewke i jest niedoza<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. bardzo durzai lośc nagrywarek ma plastikowe kture sie zurzywają i puźniej jebią płyty a jęśli jest szklana to sie nigdy niezjebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg71 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 A jakie są soczewki w nowych nagrywarkach, np Lite-On 52246S? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mialem ta wypalarke - jesli jest sprawna to bardzo przyjeny sprzet :) moge polecic Potwierdzam, też miałem :wink: , też polecam :wink: A co do szklanej soczewki to - mogę się mylić - ale Teac najprawdopodobniej do modelu W540 włącznie także szklane soczewki miał. Natomiast modele powyżej recx40 to już bebechy Asusa - a jak tam jest - nie wiem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Ludzie ta nagrywara kosztujec 100 zł za 4x to małe przegięcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 To już inna bajka. Zresztą aukcja się zakończyła - ktoś kupił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 proponuje plextora poniewarz ma szklaną soczewke i jest niedoza<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. bardzo durzai lośc nagrywarek ma plastikowe kture sie zurzywają i puźniej jebią płyty a jęśli jest szklana to sie nigdy niezjebie Zgadzam sie. Mam od ponad dwóch lat - nagrywam naprawde duzo na nim plyt - i zepsuł moze dwie (ale to byla wina chyba samych plyt bo byly bardzo badziewne) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 proponuje plextora poniewarz ma szklaną soczewke i jest niedoza<span style="color:red;">[ciach!]</span>ia. bardzo durzai lośc nagrywarek ma plastikowe kture sie zurzywają i puźniej jebią płyty a jęśli jest szklana to sie nigdy niezjebie Daleki jestem od pouczania, ale w tak krótkim poście: poniewarz 8O = ponieważ durza 8O = duża kture 8O = które zurzywają 8O = zużywają puźniej 8O = później pomijam już nie orty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 pani od polskiego uzywa czerwonego pisaka :) daj sobie na luz, tak bys musial 1/3 forum poprawic. Zreszta wytykanie bledow ort. jest wbrew zasadom netykiety... wiesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Dalem mu jeszcze linka do HP 8x z podobno wymieniona optyka. Do Plextora 12x narazie byl dosc tanio i do Yamahy x8. Zobaczymy co wezmie.Nie polecam kupowac tego HP z wymienioną optyką, poniewaz moj kolega kupil ja miesiac temu,czas wypalania plytki CD z predkoscia 8x trwa ok. 20-30 min, ale za to czas wypalania plytki CD RW 4x trwa 12 min troche to dziwne, Moj kolega wyslal do sprzedajacego (sprzedajacym jest jakas firma serwisowa) email czy moze ja oddac ale nikt nie odpowiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 pani od polskiego uzywa czerwonego pisaka :) daj sobie na luz, tak bys musial 1/3 forum poprawic. Zreszta wytykanie bledow ort. jest wbrew zasadom netykiety... wiesz? Netykieta netykietą ale jest jeszcze coś takiego jak język polski bez którego netykiety w życiu na oczy byś nie zobaczył. A jak nie będziemy dbali o poprawność pisowni i wymowy my wszyscy to niedługo (jak nie już) tematem rozmowy stanie się kur.. i chu. reszta to tylko bełkot i wstawki. Także kolego sympatyczny gdybyś przeczytał - wiedziałbyś że zwracając uwagę czynię to niechętnie bo każdy popełnia błędy a mylić się jest rzeczom ludzkom, aczkolwiek w jednym zdaniu tyle błędów :?: toż to co trzecie słowo :evil: Zresztą może masz rację, że bez większego znacze nia było by to gdybym napisał: Netykieta netykietom ale jest jeszcze coś takiego jak jenzyk polski bez kturego netykiety w rzyciu na oczy byś nie zobaczył. A jak nie będziemy dbali o poprawność pisowni i wymowy my wszyscy to niedłógo (jak nie jusz) tematem rozmowy stanie siem kur.. i hu. reszta to tylko bełkot i wstafki. Takrze kolego sympatyczny gdybyś pszeczytał - wiedziałbyś że zwracajonc uwagę czynię to niechętnie bo karzdy popełnia błendy a mylić się jest żeczą ludzkom, aczkolwiek w jednym zdaniu tyle błenduf :?: tosz to co trzecie słowo :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirzenek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Co prawda to prawda, zgadzam sie z vizzardem, ale jak ktoś już przywykł do swojej dysortografii i nie robi nic, by to zmienić, to żadne chęci nie pomogą :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Popieram, czasami aż oczy od tych błędów bolą. Przy okazji: był kiedyś na forum taki koleś który np. zamiast "już" pisał "jush" i wiele innych debilnych zwrotów. Pisał bez ładu i składu, a zrozumienie jego wypowiedzi wymagało dokładnej analizy tekstu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...