Heisenberg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 (edytowane) Witam! Mam następujący problem. Nie jest on, co prawda uciążliwy ale nigdy czegoś takiego nie miałem. Posiadam mobo ASRock H81M-HDS R2.0 oraz procesor Intel Celeron G1820. Problem polegam na tym, że podczas uruchamiania komputera wentylator procesora przez około 5 sekund wchodzi na bardzo wysokie obroty, jest mocno słyszalny. By po chwili ulec wyciszeniu, wtedy pracuje normalnie. Panowie czy idzie coś ustawić w Biosie aby od samego startu wentylator działał normalnie? Dodam, że w Biosie nic sam nie grzebałem. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 17 Października 2015 przez Heisenberg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 No to idź i pogrzeb. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 tak ma być i nie zmienisz tego, pozostaje wymiana na inny wentyl, albo zasilanie zewnętrzne nie z płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heisenberg Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2015 Jeśli tak ma być no to ok. Myślałem, że coś jest nie tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...