Klaus Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 i5 2320 / 2400 możesz kupić za 350-400 zł. Swoje i3 opchniesz za 150-200 zł. Moim zdaniem powinieneś iść w tym kierunku + grafa, na jaką sobie możesz pozwolić. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sled Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Witam Mam dylemat, akurat chcę zmienić kartę grafiki i trafiłem w moment kiedy niedługo będzie wchodził nowy dx12 który podobno daje niezłego kopa wydajności. Chciałem kupić najpierw geforca 960 lub 970 ale podobno nvidia nieźle naściemniała z obsługą dx12 i nie obsługuje on sprzętowo ważnej funkcji a mianowicie asynchronicznych jednostek cieniujących, które mocno skracają czas renderowania. Więc zacząłem się przyglądać radeonom, które podobno znacznie lepiej sobie z tym radzą i są szybsze od geforców w dx12. Ponieważ chciałem sobie kupić coś wydajniejszego(droższego) to niechciałbym żeby się okazało że będę musiał wydawać za rok znowu kasę, bo karta będzie za słaba w porównainiu do modeli w pełni wspierający dx12. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) To kup dla świętego spokoju R9 390, dobra cena, wydajność 970-ki. Spoko luz. Edytowane 26 Października 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...