netti Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Witam mam problem ze słuchawkami Natec genesis hx66 otóż po podłączeniu do komputera wyskakuje napis "nie rozpoznano urządzenia usb". Próbowałem wszystkiego ale nic nie pomaga. Myśle że to może być wina mojej płyty głównej bo w innych sprzętach słuchawki działają bez problemu. A i prosił bym o nie krytykowanie mnie jakie słuchawki kupiłem bo już tak na innym forum zostałem skrytykowany ale pomocy nie uzyskałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 bios i sterowniki dla mobo najnowsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netti Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 bios i sterowniki dla mobo najnowsze? Moja płyta główna do najnowszych nie nalaży i sterowniki ściągałem z rok temu więc są najnowsze. A może ma na to wpływ nowa myszka? Bo przed zakupem też występował problem ale w znacznie mniejszym stopniu po paru próbach udało mi sie podłączyć ale teraz sie nie da. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...