srekal34 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Burro-pisales kiedyś, żę masz cooler "Arctic cooling" z modyfikacj, dzięki której wiatrak kręci się cały czas na max. obrotów. Mam prośbę, możesz mi wytłumaczyć jak zrobić ta modyfikację?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 hmm lepiej jak byś mu na priva napisał :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 ja za niego :) obcinasz czujnik temperatury w taki sposob, zeby zostaly kabelki od niego i laczysz je razem i to jest cala filozofia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Dzieki Niemiec, ale Burro tez już mi to powiedział. Można zamknąć wątek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...