traktor Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Witam, Chcę prosić Was o pomoc w złożeniu jednostki centralnej. Budżet to 1000-1500zł, ale im mniej tym lepiej. Komputer będzie do użytku codziennego, czyli przeglądanie internetu, odtwarzanie filmów itd. Myślę, że nie mam wygórowanych oczekiwań, o to na czym mi zależy: 1. Możliwość podłączenia dwóch monitorów żeby korzystać z rozszerzonego pulpitu (domyślam się, że potrzebuję dwóch wyjść HDMI). 2. Możliwość grania w FIFA15 lub FIFA16 bez zacinania (niekonieczne na najwyższych detalach). 3. Wbudowany modem wi-fi. 4. Możliwość odtwarzania filmów z youtube w jakości 1080p bez zacinania (mój obecny laptop daje radę tylko na 720p, a na 1080p klatkuje). To w zasadzie wszystko. Kiedyś już na tym forum prosiłem o złożenie sprzętu i dostałem link do sklepu, który przysyła do domu gotowy, złożony komputer. Podobno na allegro nie warto szukać? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Wiktor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...