lakus978 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Witam ostatnio czytałem, żeby w tej obudowie montować zasilacz wentylatorem do góry, pytanie co to ma na celu skoro jet kratka w podłodze?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Pojęcia nie mam - zadaj to pytanie autorowi tego co czytałeś. Najlepiej montować wentylem do dołu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Tu już był podobny wątek poruszany: http://forum.purepc.pl/topic/369158-w-jakiej-pozycji-zamontowac-zasilacz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Wiem czytałem, ale brak konkretnych za i przeciw jednego czy drugiego rozwiązania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 To nie lot na księżyc. Wszystkie za i przeciw wynikają z tego co tam napisano. Poza tym możesz raz sobie ustawić wentylem do dołu, a za jakiś czas zmienić i samemu sprawdzić czy coś to zmienia. W moim odczuciu nie ma to większego znaczenia, więc nie ma nad czym się rozwodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...