bpjl Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Cześć, Znajomy ma w swoim Tiguanie zamontowany jakiś uchwyt i obaj jesteśmy ciekawi co tam może pasować Kupił samochód z zamontowanym czymś takim: Orientujecie się może co to za złącze? Może jakiś telefon albo palmtop? A może ktoś zna symbol takiego gniazda? Edytowane 19 Października 2015 przez bpjl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 1) Nic nie widać. 2) Grafiki google mogą być pomocne przy identyfikacji socketu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Ad1. Cholerne darmowe hostingi obrazków!! Już podmieniłem na pewne źródło. Ad2. W pierwszej kolejności spróbowałem grafiki Google ale nic mi to nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 To złącze do kołyski w którą dopiero wkładasz telefon. Nie rozpoznaję wyjścia, więc albo to jakiś zgrzybiały Helmut zamontował, i będzie pasowało z uchwytem do starej Nokii, albo do siemensa. Tak czy owak- znalezienie pasującego adaptera zajmie wieki. A demontaż zostawi dziury. Jego decyzja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Dlatego przydał by się pinout tego albo jakiś inny schemat. Może jakoś dało by się to wykorzystać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Jest jeszcze opcja, że Tiguanek był na służbie i w tym miejscu siedział jakiś radiotelefon. Proponuję odkręcić 4 wkręty i kuknąć za jakimś oznaczeniem na odwrocie. Model, producent, cokolwiek powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) Zwykłe złącze pod telefon z wyprowadzeniem sygnału na dach i ładowaniem - do tego dokładało się adapter pasujący do konkretnego telefonu, np.: O ile kojarzę, można też było w to wpiąć chyba nawet adapter BT (przynajmniej widziałem takie rozwiązanie w Multivanie) Edytowane 20 Października 2015 przez Janisław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 No i super tylko czy takie coś ma swoją ogólną nazwę? Czy rzeczywiście pozostaje rozkręcenie i poszukanie symbolu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Teoretycznie- cullmann. W praktyce- może być Uwe und Adi, bo cullmanny mają inne wyjście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpjl Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Naklejka z tyłu "bazy", po jej odkręceniu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Zawsze się dziwiłem- dlaczego Helmuty wstawiają te ścierwo, a później gubią jedyny na świecie pasujący adapter. Btw- strona internetowa jest martwa. I jedyne co znalazłem z sensem to: http://www.telefonkonsolen-shop.de/KUDA-Komplettpaket-FWD-Ladehalter/?force_sid=7k1iat8cln03o8q2oo1jlla583 Jak już odkręciliście- to wstawcie tam cztery medaliki Św. Krzysztofa. Jezeli ktoś wierzy- to jego wola, jak nie- nie będzie dziur w desce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...