kojeczny Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Witam, Poszukuję laptopa do ok 3000 zł (+/- 200 zł) z systemem. Głównym wymaganiem jest mobilność, trwałość i dobra jakość wykonania. Oczywiście, ważne jest, aby w tych graficznych zastosowaniach dawał sobie radę. Preferowana marka to dell. Zastanawiałem się nad serią e5550. Matryca? 15,6 cala to optimum. Macie jakieś ciekawe propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Z systemem. Zgodnie z opisem w tytule - programy graficzne 2D (pakiet adobe CS6 i CorelDraw x5) oraz cały pakiet office. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Acer odpada, za markę. Nie ja podejmuję decyzję co do zakupu, mam jedynie przedstawić propozycje. Dell 5558 był brany pod uwagę - ale jakość wykonania jest słaba. Nie miałem Lenovo w rękach. Jak z jego wykonaniem? Nie jest zbyt tandetno-plastikowy? Co myślisz o Dell Latitude E5550? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Tych 3000 tak jak pisałem trzymamy się dość luźno. Przełknę różnicę 500 zł jeśli ta kwota zrobi znaczącą różnicę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...