Aduhi Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 Witam. Pierwszy raz coś piszę na tym forum, więc jak piszę w złym miejscu to przepraszam. Jakieś pół roku temu gra Call of Duty 4 Modern Warfare nie chciała się włączyć z jakiegoś powodu, więc stwierdziłem, że lepiej będzie zainstalować ją jeszcze raz. Problem pojawił się podczas dezinstalacji, wyskakiwał jakiś błąd (już nie pamiętam o co chodziło). Chciałem to zrobić zwyczajnie poprzez Mój Komputer> Zmień/Usuń. Następnie w akcie desperacji usunąłem wszystkie pliki gry do kosza. Teraz zastanawiam się co robić, gdyż znowu chciałbym sobie zagrać w Cod 4 MW, ale po włożeniu płyty mam tylko opcję usuń Gra dla Jednego gracza, Gra wieloosobowa itd., tak jakby gra była normalnie zainstalowana. Użyłem programu CCleaner, by usunąć rejestr systemu, ale nic to nie dało. Poruszyłem już trochę ten temat w komentarzach pod pewnym artykułem (http://www.purepc.pl/rozrywka/fallout_4_dystrybucja_pudelkowa_nie_zawiera_wszystkich_plikow), ale nie chciałem zaśmiecać strony. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 1.) Temat o COD 4 już istnieje . 2. ) Spróbuj ręcznie wyszukać i usunąć wpisy gry w rejestrze . 3. ) Możesz też użyć Revo Unistaller lub podobnego programu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aduhi Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2015 (edytowane) W wyszukiwarce Purepc o Cod 4 nic nie było, ale jestem nowy, więc może coś pominąłem. Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2015 przez Aduhi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aduhi Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Dla osób, które mają podobny problem. Znalazłem rozwiązanie. Zrobiłem tak: Wszedłem w rejestr wpisując regedit > (nie wiedziałem jak znaleźć pliki dotyczące Coda 4) ctrl + F i napisałem nazwę Call od duty 4 > usunąłem folder Call... i Activision. Dzięki temu znowu pojawiła się opcja instalacji zamiast usuń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 A co ja ci pisałem - patrz pkt. 2 mojej poprzedniej wypowiedzi . Jak wpisywałeś w szukajce rejestru tylko COD / COD4 / COD4MW to mogło nie zatrybić , podobnie jak szukajka forumowa . Dopiero wpisanie pełnej nazwy pomaga , w przypadku forum najwięcej daje wpisanie Call of Duty IV - temat o grze masz wtedy na 2 stronie wyników . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...