savnex123 Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Zastanawiam się nad podstawką chłodzącą zalman nc-11 albo glacier 400 może ktoś z was doradzi która ? Albo wypiszcie własne propozycje ważne by miała jakieś dodatkowe USB ,ponieważ mój laptop ma ich tylko 3 :/ Mój laptop: lenovo y50-70 15,6 cala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Ode mnie: Zalman NS2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia22 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Podkładk najlepsza z dużym, wolnoobracającym się wiatrakiem. Ja mam jakąś podkładke z marketu za 40 zeta i chodzi głośniej jak laptop a niewiele daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Ja bym brał Enermax Aeolus - bodajże najlepsza podkładka ze wszystkich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...