macin Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Jak w temacie. Jaką obecnie najwydajniejszą grafikę mogę dostać za 600zł? O resztę sprzętu się nie martwcie (zaczęło sie upgradowanie 5-lecia:). Na alle jest jakiś gtx 670. Może 7950? R9 270x chyba słabszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 to tylko zależy czy chcesz coś pewnego z gwarancją czy bez, radka 270, 670 łatwiej dostać na gwarze, 7950 już mniej, ewentualnie tylko od pewniaka z działalnością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 możne 660 Ti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 Starych trupów klasy 670 czy 660Ti to raczej nie kupuj. W takim budżecie to HD 7950 i jego nowsze inkarnacje. Też stary trup, ale AMD niczego wyraźnie innego od jego czasu nie pokazało, więc nadal jako używka jest bardzo sensownym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 660Ti ma straszne dropy w niektórych testach, nie wiem czy przez węższą szynę pamięci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) tak myślę, że może warto zapolować na 7970? Wiem, że trudno wyrwać. Na gwarancji mi nie zależy, aby tylko była sprawna w 100%. Spoglądałem na testy i niby ten 670 wypada lepiej od 7950. Młócę od x czasu Skyrim i chciało by się w końcu jakieś extra mody. Do tego Wiesiek 3. Zasiłka i procek nie będzie przeszkodą. Czy 600 za msi 270x gaming z gwarancją w okolicznym sklepie ujdzie? Edytowane 24 Października 2015 przez macin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macin Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Sorki, ale podbiję. Zdecydowałem się na 7950. Spójżcie na bieżące oferty i doradźcie czy jest coś czym można się zainteresować. Czytam, że są jakieś pokoparkowe?! Ludzie ten świat szaleje kasę kopią:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...