Gość Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) 500 gb minus system to nie tak dużo... powiedz to tym co mają ssdeki 128GB :plum: Edytowane 27 Października 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Tam będą w większości gry. 500 gb minus system to nie tak dużo... Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka I we wszystkie będziesz grał jednocześnie? Od jakiegoś czasu nie kupuję nowej gry jak nie skończę starej. Mam zawsze 2-3 przygodówki/RPG i 1-2 wyścigi. I trochę wolnego miejsca dzięki temu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio.ostrowski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) po prostu nie chce mi się robić zestawu dla Ciebie - bo i tak go olejesz jak resztę dla mnie możesz rzygać kasą - możemy się tylko pośmiać z tego jak ją marnujesz że o karcie dźwięwkowej nie wspomnę bo zakładam że głośniki już masz - inaczej to szkoda tych "flaków" Musisz zrozumieć slowo SUGESTIA. Nie wziałbym pewnie calego Twojego zestawu, bo kompa skladam sobie. Ale na pewno wzialbym porady pod uwagę.A dzwiekowke mam w mikserze i do muzyki mi nie jest potrzebna. A do gier styknie na ten moment wbudowana. Albo puszczę sygnal przez mikser. Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka I we wszystkie będziesz grał jednocześnie? Od jakiegoś czasu nie kupuję nowej gry jak nie skończę starej. Mam zawsze 2-3 przygodówki/RPG i 1-2 wyścigi. I trochę wolnego miejsca dzięki temu :)3 albo 4 mam na stale, nie lubię co chwile czegoś instalowac. Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Października 2015 przez radzio.ostrowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 4 opasłe gry + system to góra 300GB - i tak sporo zostaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Panowie, o czym wy? SSD 500GB w kompie o budżecie 10k pln to żadna ekstrawagancja i nie powinno być to przedmiotem dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio.ostrowski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Zostaje 200. Czasem cos się dorzuci, czasem cos ze Steama zainstaluje. A gry puchną coraz bardziej... Tym bardziej w 4k... Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Października 2015 przez radzio.ostrowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Jako że wybrany dysk SSHD jest o 30 zł droższy od normalnego DM000, a w użytkowaniu różnica pomiędzy nimi będzie żadna, nie ma co się tym zajmować. Natomiast wg mnie 850 Pro nie warty tej ceny (200 zł czyli 25% dopłata do evo) oraz RM 850 ze złą relacją cena/jakość. Co do bud po 7 stówek także mam swoja opinię, ale to kwestia wyglądu zapewne. Pewien urok ta buda ma, nie ma co mówić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio.ostrowski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 Jako że wybrany dysk SSHD jest o 30 zł droższy od normalnego DM000, a w użytkowaniu różnica pomiędzy nimi będzie żadna, nie ma co się tym zajmować. Natomiast wg mnie 850 Pro nie warty tej ceny (200 zł czyli 25% dopłata do evo) oraz RM 850 ze złą relacją cena/jakość. Co do bud po 7 stówek także mam swoja opinię, ale to kwestia wyglądu zapewne. Pewien urok ta buda ma, nie ma co mówić. No buda to glownie wygląd. Ale szkoda mi wsadzić taki sprzęt w tanie pudelko. W takiej obudowie latwiej cokolwiek kombinować z chlodzeniem. Poza tym z czasem po rozbudowie trzeba tam wszystko upchac :) Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 A jaka to będzie rozbudowa? Zapewne drugi HDD (BTW 3-terowe są bardziej opłacalne niż czwórki) za jakiś czas, SSD za jakiś rok wymienisz na nvme. Drugiego 980Ti do SLI raczej nie będziesz dokładał. Przyjdą Pascale, przyjdzie HBM2, sprzedasz 980 Ti i kupisz pojedynczego topowego Pascala zapewne. Ale jeżeli masz inną koncepcję, spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio.ostrowski Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2015 (edytowane) Nie wiem czy nie będę dokupowal czegoś do SLI. Zależy od stanu portfela:) Bo te Pascale o których piszesz to nie mam pojęcia co to jest... Na pewno dojdą dyski twarde, pewnie będę myslal cos z oświetleniem środka. No i, będąc szczerym, podoba mi się ta buda. Typowo estetycznie. A w sumie ona pewnie zostanie juz na dluzej, bebechy będę raczej zmieniać. Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Października 2015 przez radzio.ostrowski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...