pozytywniedoprzodu Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Witam Was wszystkich, zakupiłem sobie kamerkę internetową Logitech C910. Nie wiem jak, a chciałbym zacząć korzystać z wideo-rozmów w rozdzielczości HD. Jeżeli ktoś ma pojęcie, jaki program umożliwia takie rozmowy to bardzo proszę o pomoc. Pobrałem z internetu program "Logitech Vid Hd" lecz nie działa : "Produkt Logitech Vid HD nie może poprawnie nawiązać połączenia" Możliwe przyczyny:- wystąpił problem z połączeniem internetowym (wszystko działa więc nie wiem o co mu chodzi :P)- Serwery usługi Logitech Vid są tymczasowo nie dostępnePoza tym szukam również dobrego programu do bawienia się efektami w kamerce.Czekam na Wasz support. Pozdrawiam :) Edytowane 27 Października 2015 przez pozytywniedoprzodu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2015 Skype... ale ja ci polecę Oovoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...