Dr.Crash Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 cholipa, zauważyłem pewną dziwną anomalię, nie mogę wchodzić na żadne ftp-y. co to może być? używam win xp i przeglądarke ie. jak klikne na jakikolwiek link do ftp, program przestaje działać. O co tu chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Najlepiej do ftp uzywal oddzielnego programu. Poleca: CuteFTP, BulletProof FTP ewntulanie FlashFXP ftp. A i total/windows commander sie nadaje! Jak nie idzie w tych programach to przejdz na tryb pasywny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 kurcze, zainstalowalem CuteFTP 5.0 i nadal nic. Niby laczy ale po chwili wywala cos o logu. albo ja nie wiem jak to sie robi albo co. po skrocie: jezeli jest to ftp publiczny, to tylko podaje jego nazwe i to wszystko, tak? a w polach dotyczacych hasla i nazwy uzytkownika, pozostawiam puste czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 W Cute FTP wybierasz w "Login Type" "Anonymous" i po sprawie jesli faktyucznie publiczny. A jezeli dalej wywala blad o loginie to nie jest to publiczny i masz zle haslo/login. Napisz co dokaldnie wyskakuje.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 A nie masz włączonego przypadkiem firewala w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Mozesz tez podeslac nam tu log... Bedzie mozna (moze latwiej) stwierdzic co jest przyczyna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...