pablowroclaw Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Witam Jestem zainteresowany kupnem ultrabooka. Właściwie wybór padł mój na Asusa http://www.komplett.ie/asus-zenbook-ux305la-fc022t/80040383/details.aspx. Prosze o pomoc czy tego ramu (4gb) nie jest za mało oraz czy dysk 128 GB nie jest za mały. Czy warto kupić lepszy procesor kosztem ramu i dysku? P. S mieszkam w Irlandii i niestety wybór sprzętu tutaj w sklepach jest mocno ograniczony Dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablowroclaw Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Netherlands? A jak z klawiaturą? Klawiatura jest normalna QWERTY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
410N Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Z tego co słyszałem, to z tych 128GB realnie dla użytkownika zostaje jakieś 60-70, więc sam musisz ocenić czy taka ilość Ci wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...