humax5400 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Witam, Kompletnie się nie znam na grafice komputerowej ale mam pytanie. Czy ktoś wie jakim programem mogę pociąć grafikę w sposób jak najbardziej zautomatyzowany (aby nie zaznaczać ręcznie - nie chcę się pomylić o 1 lub 2 piksele). Mam grafikę w formacie PNG. Rozmiar 320 x 1920 (poziom x pion). Chciałbym uzyskać 4 pliki graficzne w rozmiarze 320 x 480 (poziom x pion). Czy ktoś zna jakiś programik do takich obróbek graficznych ? Najlepiej darmowy lub jakiś niedrogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgit Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Użyj triala Photoshop... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 albo darmowego gimpa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 A mógłbyś mi napisać jak to zrobić w GIMP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...