ewenement22 Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 (edytowane) Potrzebuję kupić urządzenie na którym chcę uruchomić jedną aplikację którą już uruchamiałem zarówno na windows ce na terminalu honeywell hx2 (i to jego taniego następcy szukam), windowsie xp i windowsie 7. Na tym HX2 jest Windows CE Pro Plus 5.0. Budżet myślę, mam dosyć ruchomy 500-1500zł ale wolałbym oczywiście jak najtaniej. Rozumiem, że na windows phone w ogóle nie patrzeć??? Tylko windows ce i windows 8? Jeśli tak to w jakich wersjach? Czy jeszcze na jakieś systemy mogę patrzeć? Jakie modele polecacie? Zawieszać na rękę mam zamiar go przez etui takie jak do biegania. Musi też posiadać z wi-fi. Edytowane 30 Października 2015 przez ewenement22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewenement22 Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Nie żyje to forum?:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...