BiMS Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2015 Mysz: A4Tech Bloody V7M Klawiatura: logitech k120 Płyta główna: ASRock H81M RAM: Hyperx 8gb 1600MHz 10CL Procesor: i5 4460 SSD: crucial bx100 250gb jeśli coś jeszcze jest potrzebne to pisać :) Gdy włączę komputer i od razu jakąś grę np CS:GO to występuje takie dziwne coś że (nie mogę wymyślić jak to opisać :D) Gdy ruszam myszką w np prawą stronę to nie rejestruje tego i dopiero po 2-3 sekundach reaguje, z klawiaturą tak samo lecz nie raz wogóle nie zareaguje albo się zatnie na 2-3 sekundy i poruszy się gdzieś na środek pola bitwy.. Przechodzi to po około 15 minutach.Nieraz jak mocno poruszę myszką w jakąś stronę i będę na klawiaturze np spacje naciskał i chodził to występuje krótkie, pojedyńcze piknięcie. Strasznie to wkurza jak chcę spokojnie, szybko coś zagrać przed pracą. Dodam, że mam podłączony tethering przez usb z telefonu (internet). Wszystko jest podłączone na USB3.0 W innych grach nie sprawdzałem ponieważ jak włączę to albo gram w cs albo przeglądam internet z jakąś muzyką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nemayu Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2015 -Skan-> keyloger może powodować opóźnienia ponieważ sczytuje twoje ruchy.-Sprawdź czy nie masz gdzieś przebicia w obudowie-> skoki napięcia mogą też coś takiego powodować-uszkodzony zasilacz, płyta główna lub hub USB np. ten w obudowie->nawet jeśli nic do niego nie jest wpięte(odłącz go od płyty)->niestabilne napięcie na portach USB -uszkodzone urządzenie wpięte do portu USB zakłóca pracę reszty urządzeń (lub jakiekolwiek inne korzystające z napięcia 5V)-uszkodzona instalacja w domu lub gniazdko-uwalone coś w systemie-> Możesz spróbować reinstall, żeby za dużo nie kombinować. Nic więcej do głowy tak na szybko mi nie przychodzi.Sam osobiście miałem u siebie przypadek, że przy gaszeniu światła rozłączało mi urządzenia USB-> Miałem zabrudzoną płytkę z portami USB->wyczyszczenie pomogło. Możliwe, że też występowało coś jeszcze bo potrafiło przez jakiś czas sporadycznie rozłączać mimo odłączonej płytki z USB, ale problem był typowo z moim PC bo reszta kompów działała normalnie.Innym razem komp się samoczynnie restartował ->uszkodzona rozdzielnia w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...