sthEn Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Cześć, pytanie może i śmieszne, ale zawsze byłem przeciwieństwem audiofila, i nigdy o tym nie myślałem. Na dniach planuję kupić słuchawki stricte pod BF3 oraz CSGO (Superlux HD330, tutaj już decyzja podjęta). Jak lepiej je podłączać, żeby uzyskać lepszy efekt w połączeniu z moją integrą? 1. Bezpośrednio 2. Komputer -> Zestaw 2.1 Logitech Z3 -> Słuchawki do przewodowego pilota od Logitecha Czy podłączenie do zestawu Logitecha słuchawek zrobi swego rodzaju "wzmaniacz słuchawkowy", czy raczej nie mam tutaj na co liczyć? Pozdrawiam, Daniel Edytowane 1 Listopada 2015 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Podłączaj bezpośrednio pod kartę dźwiękową. Podpinając przez ten pilot od głośników wprowadzisz tylko dodatkowe zakłócenia, nie liczył bym na wzmocnienie dźwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2015 Podłącz pod oba i zobacz, czy słyszysz różnicę w dźwięku. Jak nie, to zrób tak, jak Ci wygodniej z prowadzeniem kabla. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sthEn Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Jeszcze pytanko jedno - a jeżeli podłączę wszystko do wzmacniacza Technics SU-7600? Edytowane 6 Listopada 2015 przez sthEn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 No na pewno będzie to najlepsza jakościowo opcja. A jak masz go na biurku z kompem, to i nie ubędzie wygody. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...