k2play Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 WITAM od niedawana posiadam komputer który dostałem od brata on zmienia wiec powiedział ze mogę sobie wziąć :D tak wiec wziąłem zajrzałem do środka a tam : procesor - i5-2500k(boxowe chłodzenie , nie podkrecany) płyta- asus p8z68-v lx dysk-SAMSUNG HD502HJ ( 465 GB) zasilacz chieftec gps-600a8 ram 8GB karty graficznej niestety nie dostałem-brat wzial ja do siebie (chyba) i stad tez moje pytanie czy ten zestaw nadaje sie do upgrade czy lepiej go wymienić na nowy niestety mam 2000zl ktore moge przeznaczyć na komputer wiec nowego zestawu szybko nie kupie :( składak miałby służyć mi głównie do gier(chodzi mi o najnowsze tytuły w 1920 x 1080 na (minimum)średnich wymaganiach) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Sprzęt zacny . I5 2500K to nadal mocny procek . Za 2k zł proponuję kupić GTX970 a do tego SSD i chłodzenie na procka , a potem go kręcić ile wlezie . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 jakies chłodzenie poleci ktos ?? ta 970 to jaka ma byc ? :D mnoostwo tego widze na morelach ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Karta - Asus GTX970 4GB DDR5 Strix - 1 499 zł SSD - Crucial MX200 250GB - 405 zł . Chłodzenie - Raintek Ereboss - 169 zł Razem : 2 073 zł , ceny z morele.net . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 wydaje mi sie ze 120GB ssd by mi wystarczył a co do chłodzenia to czemu akurat to ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Jak nie jesteś wymagający to 120GB starczy (250GB są bardziej opłacalne). Chłodzenie jest dobre i w miarę tanie - z dobrym chłodzeniem 2500K lepiej się będzie kręcić. Edytowane 2 Listopada 2015 przez Leon166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 Lepiej wziąć coś z niższej półki ale 250GB jak komp do gier. np. http://proline.pl/?p=CT250BX100SSD1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 dokopałem sie do modelu obudowy wiem ze w przypadku chłodzenia i karty to moze byc potrzebne tak wiec silentiumpc Brutus 310 Pure Black (BT-310) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 To o EreBoss można zapomnieć. Można dać np. macho 120 lub ewentualnie fera 2. Strix wejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 poczytalem troszke najpewniej wezme to macho 120 i tą 970. temat do zamkniecia chyba dzieki wszystkim za pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 dobra tak wiec wszystko troszke sie przeciagło ale dzis bede zamawial. tak wiec tutaj jest moj koszyk http://www.morele.net/inventory/info/2cMpve/ i ostatnie pytanie do was . wszystko pasuje do siebie nie bede mial problemow z podlaczeniem ?D: i 2ga sprawa w komputroniku(http://www.komputronik.pl/product/269533/Elektronika/Cz%C4%99%C5%9Bci_PC/ASUS_GeForce_GTX_970_4GB_STRIX.html)i pcproject(http://www.pcprojekt.pl/?/p__katalog_produktow/id_gl__9/id_produktu__6101/__Karty_Graficzne_Asus_GeForce_GTX970_OC_StriX_4GB_DDR5_HDMI_256_bit_PCI_E_Gra_Assassins_Creed_Syndicate_lub_Rainbow_Six_Siege/) jest chyba ta sama karta tyle tylko ze z gierka. moge brac karte stamtąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 W morele też masz kartę z grami - do wyboru albo najnowszy AC albo Rainbow Six Siege , do tego kod do WoWP na krążownik premium i 15 dni konta premium . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2play Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 okej dzieki za szybka odp :P nie zauważyłem tego ... slepy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...