klinsmann Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2015 cześć, od jakiegoś czasu mam następujące problemy: bardzo długi koniec zapisu na wszystkich nośnikach USB 3.0/2.0 podłączonych do USB 2.0(tył/front) - każdy z dysków pod innymi komputerami działa prawidłowo, długi zapis objawia się tym, że idzie normalnie czas kopiowania a ostatnie 5 sekund potrafi trwać od kilkunastu sekund do kilkuminut brak widoczności nośników podłączonych do USB 3.0 pad Logitech F510 po kilku minutach gry wariuje(przyciski same się wciskają, potem w kalibracji pod windows można to zaobserwować) myszka G700 co jakiś czas wariuje z kierunkami/scrollem - zazwyczaj w grach 1. próbowałem reinstallować sterowniki do mobo ze strony producenta, niestety bez pożadanego efektu. może nie byłem świadom jak dobrze wyrzucić poprzednie ? 2. różne ustawienia w biosie, powrót do "ustawień domyślnych" nic nie daje. konfiguracja: i5-2500k (swojego czasu był kręcony, obecnie nie jest) płyta główna asrock z68 pro3 gen3 ram 12gb zasilacz xfx 550W geforce 670gtx obudowa regnum L50 OS: windows 7 64bit ktoś ma jakiś pomysł jak rozpocząć diagnostykę problemu ? jeżeli coś powinienem jeszcze sprawdzić dajcie znać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...