maczepo Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 (edytowane) Witam :) Posiadam problem z komputerem mianowicie ni uruchamia się próbowałem wszystkiego po załadowaniu się systemu wyskakuje blue screen. Mam putanie jak sformatować system bez uruchamiania go? Za pomoc dziękuje :D Windows 7 x64 W tym problem że nie posiadam płytki z systemem kupiłem sam kod. I chce się dowiedxieć jak bez płytki zrobic format :D Edytowane 3 Listopada 2015 przez maczepo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Zanim cokolwiek napiszesz.. jeśli format nie pomoże. Wkładasz płytkę instalacyjną W7, w biosie ustawiasz bootowanie z napędu dvd. Na którymś etapie instalacji będzie opcja formatowania dysku lub naprawy systemu. Chcesz zadać jakiekolwiek dodatkowe pytanie, najpierw doprecyzuj tytuł tematu (pełna edycja pierwszego postu) i podaj pełną konfigurację komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 A próbowałeś uruchomić w trybie awaryjnym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...