Gonzo91 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Witam szukam tanich w miarę tanich dobrych płaskich śrubokrętów.Co możecie polecić? Takiej najczęściej przydatne.Jeśli chodzi o zastosowanie to amatorsko jak np jakiś sprzęt w domu się zepsuje i śruby odkręcić itp Może być 1 śrubokręt i zestaw bitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Sam w domu używam wkrętaków marki Yato i sobie chwale w miarę tanie i lepsze niż te w popularnych marketach budowlanych (mam jakieś z obi lux tools czy coś takiego i nie jestem zadowolony). Płaskie śrubokręty i naprawa sprzętu hmm... większość elektroniki i sprzętu z jakim się spotkałem to philipsy (krzyżakowe/gwiazdkowe zwał jak zwał) i torxy, więc poszukaj w sumie sobie jakiegokolwiek zestawu z bitami gdzie będziesz miał płaskie, torxy i philipsy a powinno dla amatora wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Expert Grupy Topex Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Witam!Zestaw z końcówkami (nasadkami) i uchwytem będzie bardziej praktyczny i najbardziej uniwersalny. W ofercie TOPEX znajduje się kilkanaście zestawów dedykowanych do domowych zastosowań: http://www.topex.pl/grupy/wkretaki/koncowki-wkretakowe.html. Cechuje je dobry stosunek cena do jakości. Produkty tego typu chętnie są wybierane właśnie przez domowych majsterkowiczów. Chętnie odpowiem na pytania odnośnie konkretnych produktów.Pozdrawiam, Maciek, Grupa Topex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...