Skocz do zawartości
mc211

Obudowa typu Mid-tower do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam obudowy o eleganckim wyglądzie aby wkomponowała się w wystrój salonu. Co możecie mi polecić do 800zł?

Odpadają obudowy które mają dużo siatki na panelach - miałem kiedyś styczność z taką za bardzo się kurzy
Kolor raczej czarny lub ciemne aluminium
Ciekawą opcją będzie szyba - kupuję nowe podzespoły które w tych czasach fajnie wyglądają
Dobrze jeżeli wyjścia usb itp będą ukryte pod klapką a obudowa będzie miała drzwiczki do napędu optycznego tak aby był nie widoczny

Podoba mi się
Fractal Design Define R5
Nzxt H440-chociaż jest troche zbyt kolorowy
Corsair Carbide 330R Titanium

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam NZXT H440 (zbyt kolorowy???) - czarną lub białą w zależności od wystroju salonu. Ja swojej co prawda nie trzymam w salonie, ale mam pokój - biuro urządzony w bieli. Trochę pieniędzy Ci zostanie - możesz je zainwestować w białą (czarną) zewnętrzną nagrywarkę lub cichsze wentylatory np. Corsair Quiet Series z wymiennymi okręgami (jest biały, nie ma czarnego).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fractal Design Define R5 jest dość fajny  mam go od kilku miesięcy - przyzwoite filtry no i w budżecie będziesz miałe jeszcze na dodatkowe wentylatory

Edytowane przez Klaus
Czyszczenie formatowania tekstu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi