mc211 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2015 Witam szukam obudowy o eleganckim wyglądzie aby wkomponowała się w wystrój salonu. Co możecie mi polecić do 800zł?Odpadają obudowy które mają dużo siatki na panelach - miałem kiedyś styczność z taką za bardzo się kurzyKolor raczej czarny lub ciemne aluminiumCiekawą opcją będzie szyba - kupuję nowe podzespoły które w tych czasach fajnie wyglądająDobrze jeżeli wyjścia usb itp będą ukryte pod klapką a obudowa będzie miała drzwiczki do napędu optycznego tak aby był nie widocznyPodoba mi sięFractal Design Define R5Nzxt H440-chociaż jest troche zbyt kolorowyCorsair Carbide 330R Titanium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terrorminator Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Polecam NZXT H440 (zbyt kolorowy???) - czarną lub białą w zależności od wystroju salonu. Ja swojej co prawda nie trzymam w salonie, ale mam pokój - biuro urządzony w bieli. Trochę pieniędzy Ci zostanie - możesz je zainwestować w białą (czarną) zewnętrzną nagrywarkę lub cichsze wentylatory np. Corsair Quiet Series z wymiennymi okręgami (jest biały, nie ma czarnego). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 (edytowane) Fractal Design Define R5 jest dość fajny mam go od kilku miesięcy - przyzwoite filtry no i w budżecie będziesz miałe jeszcze na dodatkowe wentylatory Edytowane 14 Listopada 2015 przez Klaus Czyszczenie formatowania tekstu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...