rafal6191 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 (edytowane) Witam ostatnio zauważyłem że podczas włączania kompa często zatrzymuję się na okienku na którym jest podany model płyty głównej oraz możliwość wejścia do BIOS-u niestety jak się zatrzyma na tym obrazie to nie mogę nawet do BIOSU-u wejść.Oraz ostatnio zauważyłem także że czasami myszka mi się wyłącza dioda u dołu myszki się świeci, ale ona nie reaguje (myszka USB) natomiast myszka na PS/2 czasami w ogóle nie działa, a czasami chodzi idealnie. Mój sprzęt:Grafa: GeForce GT 220Procek: AMD Athlon II X2 250Płyta główna: ASUS M4N68T-M LeRAM:DDR 3 2GBDysk: WD WD10EZEX 1 TBZasilacz: Xpower 400 WATTZ góry dziękuję za pomoc Edytowane 6 Listopada 2015 przez rafal6191 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Proponuję zmienić zasilacz. Proponuję nie wklejać formatowanego tekstu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal6191 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Rozumiem że to zasilacz z jakieś czarnej listy czy coś takiego? Będę musiał uzbierać na nowy :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Do tego sprzętu optymalny będzie http://allegro.pl/zasilacz-atx-300w-delta-electronic-dps-300ab-57a-i5712924683.html Wcześniej pożycz jednak od kogoś zasilacz na próbę, czy to rozwiąże problem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal6191 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Dziękuję popytam moze ktoś mi pożyczy jak nie to kupię ten i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2015 Idź do sklepu komputerowego i niech ci za drobną opłatą sprawdza czy to winny jest zasilacza podlaczajac inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...