gadget96 Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2015 (edytowane) Witam,Obecnie jestem szczęśliwym posiadaczem laptopa Lenovo Y50-70, niestety mimo swoich rozmiarów 15,6' jest on dla mnie za duży abym mógł swobodnie zabierać go na uczelnię oraz jego bateria nie jest jakoś super wydajna.Postanowiłem więc zakupić coś mniejszego1. Ile chcesz przeznaczyć na laptopa?Myślę że ok. 2000zł +/- 500zł2. Wielkość matrycy:Max to 13'3 ale im mniejszy tym lepszy3. Do czego będzie wykorzystywany?Office, internet, muzyka, programowanie w C/C++, MatLAB, MultiSIM, długi czas na baterii +8h4. Czy musi być z systemem?Preferowałbym jakiś system Windows5. Czy zwracasz uwagę na wykonanie oraz kulturę pracy?O ile nie będzie śmierdział tanim plastikiem to myślę że będzie ok :D6. Dodatkowe uwagi:Zastanawiałem się też ostatnio na jakimś laptopem 2w1 np. Asus T100HA czy Acer Aspire E10, jednak nie jestem pewny czy byłby to dobry wybór.PS. Myślałem także o zainteresowaniu się Amazon.com i sprowadzeniem jakiegoś sprzętu z Ameryki jednak nie jestem pewny tego pomysłu. Może ktoś coś słyszał i może wypowiedzieć się na ten temat ?Pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2015 przez gadget96 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadget96 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 A co myślicie o tym jednym ?http://allegro.pl/dell-xps-11-i5-4-128-ssd-2560x1440-dotyk-win8-1-i5659057246.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...