raziel Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Jak w topicu. Ulubione otwieraja mi sie w kwadratowym oknie, probowalem zmieniac w rejestrze na fulscreen, ale one i tak wola kwadratowe okno:) . Szukalem na forum ale odpowiedzi nie znazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Zainstaluj sobie Netcaptora :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak w topicu. Ulubione otwieraja mi sie w kwadratowym oknie, probowalem zmieniac w rejestrze na fulscreen, ale one i tak wola kwadratowe okno:) . Szukalem na forum ale odpowiedzi nie znazlem....w IE? Jest to niemozliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raziel Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak w topicu. Ulubione otwieraja mi sie w kwadratowym oknie, probowalem zmieniac w rejestrze na fulscreen, ale one i tak wola kwadratowe okno:) . Szukalem na forum ale odpowiedzi nie znazlem....w IE? Jest to niemozliwe. Jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja używam nakładki na IE - www.myie2.com - nie mam problemu z kilkunastoma oknami (otwieranie linków w nowym, zmykanie - wszystko pod 1 klawiszem) i otwieraniem ulubionych w nowych okienkach na fullscreen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Jak w topicu. Ulubione otwieraja mi sie w kwadratowym oknie, probowalem zmieniac w rejestrze na fulscreen, ale one i tak wola kwadratowe okno:) . Szukalem na forum ale odpowiedzi nie znazlem....w IE? Jest to niemozliwe. Jak? Aby uzyskac cos takiego musisz uzyc jakiejs nakladki - Raptor polecil Ci jedna :) A ja osobiscie doradzam zmiane przegladarki na Opere 7.11 albo Mozille Firebird. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...