Meat Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 Hej, zacznę od tego, że jakos na początku sierpnia na dość starym lapku (Hp pavilion dv6) postanowiłem zaktualizować windows 7 do windowsa 10 przy okazji robiąc formacik. Wszystko poszło sprawnie. na początku zaktualizowałem system aby microsoft zrobił kopię klucza wszystko z powodu podrapanej naklejki z kodem. Następnie zainstalowałem windows 10 z obrazu iso i po połączeniu z internetem klucz się aktywował i wszystko działało, aż do dnia dzisiejscego, w którym to w prawym dolnym rogu zobaczyłem napis "Aktywuj system windows przejdź do ustawień aby aktywować system windows" Co jest przyczyną tego komunikatu? Co mam zrobić w tej sytuacji? Poszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 Tutaj to pomoc może wyłącznie telefon do m$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meat Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 No magicznym trafem po aktualizacji nie wyświetla mi się komunikat... Jeśli w ciągu tygodnia nic się nie zmieni to proszę zamknąć temat. Dziękuję za pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...