Ewka94 Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Witam Was wszystkich! :) To mój pierwszy post tutaj, proszę Was o pomoc! Planuje zakup laptopa, który bez problemu będę mogła wszędzie ze sobą zabrać, na uczelnie czy też w trasę. Aktualnie posiadam Samsunga RV515, laptop juz sobie trochę liczy i niestety jest za duży aby go gdzieś bez problemu zabrać, nie wspominając już o niewydajnej baterii. Chciałabym kupić coś z czego byłabym zadowolona, zależy mi na tym aby laptop był dość wydajny, długi czas pracy na baterii, jak w tytule mniejsza matryca (13.3 cala lub mniej) i przede wszystkim pojemny dysk (wszystkie chromebooki odpadają). Laptop ma mi służyć przede wszystkim do codziennego użytku, przeglądanie internetu, office, skype, filmy, muzyka, zdjęcia... Preferuje system Windows. Dodatkowo jako dziewczyna chciałabym żeby laptop też chociaż trochę wyglądał :) Szukając na różnych stronach internetowych natrafiłam na kilka modeli: -Acer aspire v3 371-39Yf -Acer aspire r3-131t -Lenovo yoga 300-11n3540 ..a może jeszcze coś innego? Niestety nie znam sie na komputerach a jednak chciałabym żeby był to dobry sprzęt. Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam, Ewka :) Edytowane 8 Listopada 2015 przez Ewka94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmk Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Polecam:Dell Inspiron 3148 z i3ulv + 500GB HDD + winŁadny dobrze wykonany Dell 11,6" - bardzo lekki i mobilny. Procesor i3 na poziomie i pojemny dysk. System w cenie. Matryca IPS - jakościowo najlepsze matryce. Do tego świetny serwis i gwarancja od dell'a - naprawa typu domowego na miejscu u Ciebie. Możliwość obrotu o 360stopni i konwersji do tabletu - ekran dotykowy. Na pewno jej się spodoba. Tablety i 2w1 mają procesory typu atom -ten jest znacznie wydajniejszy/lepszy, a zachowuje niewielkie wymiary.@Co ma na celu minusowanie czyichś wypowiedzi bezpodstawnie? Masz problemy egzystencjalne dalej? Edytowane 8 Listopada 2015 przez wmk 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...