Skocz do zawartości
POWER BY AMD

I gdzie ta wydajność w dual chanel

Rekomendowane odpowiedzi

co sie tak przyczepiles do tego tematu,gdzies juz o tym pisales.Zreszta ten test byl juz omawiany na forum.Szykuje sie przeboj klasy Low-End i tyle  :wink:

hja pierwszy raaz o tym pisz eale ze było wczesniej to nie czytałem bo mnie troche nie był testyowałem longhorna i nie miałem neta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co sie tak przyczepiles do tego tematu,gdzies juz o tym pisales.Zreszta ten test byl juz omawiany na forum.Szykuje sie przeboj klasy Low-End i tyle  :wink:

hja pierwszy raaz o tym pisz eale ze było wczesniej to nie czytałem bo mnie troche nie był testyowałem longhorna i nie miałem neta

wcale nie pierwszy raz ,tu tez o tym piszesz : http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36951&highlight=

co jak co ale pamiec to mam jeszcze dobra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcecie naprawdę poczuć potęgę dual-ddr to zmieńcie sobie platformę na intela, było o tym pisane już chyba ze 100x na tym forum. Przepustowość pamięci ponad 6GB/s na P4 to obecnie normalka, tego żaden Athlon nie jest w stanie osiągnąć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak chcecie naprawdę poczuć potęgę dual-ddr to zmieńcie sobie platformę na intela, było o tym pisane już chyba ze 100x na tym forum. Przepustowość pamięci ponad 6GB/s na P4 to obecnie normalka, tego żaden Athlon nie jest w stanie osiągnąć.

Osiagnie Athlon64 (aka Hammer) jezeli wypuszcza na rynek wersje z kontrolerem Dual Channel, gdzies czytalem ze AMD odgrazalo sie ze takowy wypuszcza. Trzymam za slowo :)

Pozdro

Dexter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...