shorty2001 Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 Witam! Prosze o wszelkie propozycje / sugestie mieszczace sie w kwocie 1000zl. Kolega chcialby kupic komputer, niestety dysponuje tylko taka suma pieniedzy. Zalezy nam na czasie gdyz zaczniemy kompletowac mu tego kompa od soboty, niedzieli - kupujac poszczegolne podzespoly na Allegro. Caly zestaw moze byc oparty o platforme AMD lub Intel - bez znaczenia. Glownym ogranicznikiem sa fundusze :( - tak wiec ... do dziela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 oj cieżko wam będzie coś sensownego skompletować ja polecał bym coś takiego duron 800mhz + wentyl 60zł płytka asrock k7vt2 - 180zł ddr 128mb 266 - 50zł maxtor 40 gb 220 gf mx440 200zł cd 52x + fdd 100zł budka 100 zł mycha, klawiatura 60 zł [wszystko z ofert allegro] w sumie 970 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeStMaN Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Prosze o wszelkie propozycje / sugestie mieszczace sie w kwocie 1000zl. Kolega chcialby kupic komputer, niestety dysponuje tylko taka suma pieniedzy. Zalezy nam na czasie gdyz zaczniemy kompletowac mu tego kompa od soboty, niedzieli - kupujac poszczegolne podzespoly na Allegro. Caly zestaw moze byc oparty o platforme AMD lub Intel - bez znaczenia. Glownym ogranicznikiem sa fundusze :( - tak wiec ... do dziela. ja mam ciekawy sprzet na sprzedaż 1 roczek gwarancji zapraszam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14525751 więcej info emial lub gg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ja mam ciekawy sprzet na sprzedaż 1 roczek gwarancji zapraszam: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14525751 Sory, ze sie czepiam, ale co to za procek D1800+ ? Siakis nowy? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Sory, ze sie czepiam, ale co to za procek D1800+ ? Siakis nowy? ;) Przeciął niechcący antkowi mostek od L2 cache, myślisz? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...