CriXu Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 witam, pytanie za 100pkt. czy istnieje przejściówka/adapter dzięki któremu podłącze dysk 2.5 ze złączem IDE do kompa za pomocą kabla SATA!!! NIE USB, musi byc SATA tak aby widział go bios i program HDAT2. Mam adapter pod USB ale niestety jest niewidoczny w HDAT2 startując z BootCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Takie coś? U chińczyków dostaniesz wszystko, możliwe że i na Allegro jest. (z jednej strony 44pin IDE do 2.5" laptopowych, z drugiej klasyczne sata jak przy współczesnych dyskach 2.5") Edytowane 11 Listopada 2015 przez rzymo 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 ok wielkie dzieki. Tylko jeden sprzedawca na allegro posiada takie cudo i do tego jeszcze sklep chyba miesci sie w UK, no ale co tam zamówiłem nie mam wyjscia potrzebuje bardzo :) oby tylko działało :/ Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...