Michuu93 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, szukam jak najtańszego laptopa/netbooka z jak najmocniejszą baterią. Zależy mi aby wytrzymał na baterii maksymalnie długo, co do zastosowania ma służyć tylko do internetu i programowania, więc nie musi być wydajny. Zaletą również byłby dotykowy ekran oraz przekątna mniejsza niż standardowo, np. 13". Wszystko to w możliwie najniższej cenie. Kiedys zastanawiałem się nad Lenovo S210, ale zrezygnowałem ze względu na słabą baterię i jednak trochę za małą przekątną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu93 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 A coś tańszego, w przedziale od 1000-1600 znajdzie się coś? Zdaję sobie sprawę że na dotyk i 13" raczej nie ma co liczyć, chociaż zależy mi aby był mniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuu93 Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Idealny! Dzięki wielkie, czegoś takiego szukałem i to kilka miesięcy temu, wtedy nic nie znalazłem dlatego teraz poprosiłem o pomoc tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...