brodziu Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Witam. Posiadam w nowym laptopie dysk 1TB. Acer. Win 8.1 Firmowo tylko partycja C:. Chciałbym dodać D. Czy uzywając windowsowego zarządzania dyskami mogę zmniejszyć rozmiar woluminu c bez naruszania danych, a potem dodać partycję d na wolnym obszarze?? Czy partycja recovery zostanie całkowocie bezpieczna? I dlaczego aplikacja zarządzania dyskami ppokazuje partcje 600mb odzyskiwania, 300mb systemowa efi, 15,48 Gb partycja odzyskiwania wszystkie jako mające 100% wolnego miejsca? Tylko na wolumenie C: mam 85% wolnego. Tak ma być? PS. Podczas edycji posta w polowie okienka z trescia mam reklame morele, ktorej nie da sie wylaczyc :D Edytowane 13 Listopada 2015 przez brodziu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdebik Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2015 Zmniejsz C: i zrob D: ;) Zrob ss z tymi partycjami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Jeszcze nie ruszylem partycji, wole najpierw sprawdzic czy wszystko jest ok z pozostalymi. Wrzucam ss. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...