Soulafein Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 Witam. Jakiś czas temu zaktualizowałem mojego starego lapka Acer 5315 do Windows 10. Wcześniej miałem Vistę, 7 i różnej maści Linuxy. Windows dział na SSD Goodram C100 120 GB. Ogólnie działa sprawnie tylko denerwuje mnie zacinanie systemu, tzn. mogę ruszać myszka ale nic nie nie da włączyć, przełączyć, lampka od dysku świeci się cały czas jakby cały czas używał dysku. Zdarza się to okresowo ale jest wkurzające. Czy ktoś ma podobne objawy? Czy to może być wina dysku? Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 musisz sprawdzić w manager zadań czy procesy zajmują dysk lub procka, a że z win10 bywają przygody to juz inne zagadnienie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...