Avi~ Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Cześć.Na samym początku powiem , że jestem zielony w kwestii pc , nie umiem go składać itd.Mam laptopa, na którym gra w cokolwiek jest ciężka...Stwierdziłem , że potrzebuje stacjonarny komputer.czy zestaw ma zawierać tylko komputer czy również system operacyjny, napęd optyczny i peryferia takie jak: monitor, myszka, klawiatura itp.:MONITOR I WINDOWS do czego komputer będzie wykorzystywany:GŁÓWNIE CS GO jaką kwotę chcesz przeznaczyć:DO 3,500 ZŁ czy części mają być nowe czy mogą być używane:RACZEJ NOWE czy będziesz podkręcał podzespoły:?XDD w jakiej rozdzielczości grasz/zamierzasz grać:NWM GDYŻ MONTOR TEŻ POTRZEBUJE czy mieszkasz poza Polską (ceny za granicą są inne!):NIE czy możesz użyć części ze starego komputera takich jak: dysk twardy, napęd optyczny, obudowa:NIE czy preferujesz jakiś konkretny sklep np. z powodu odbioru osobistego:NIE Edytowane 15 Listopada 2015 przez Avi~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 zobacz zestaw proponowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blakdsgn Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 nic nie zrozumiałemps. weź zestaw za ~~2500 i wybierz sobie monitor jaki ci sie podoba :dontfeedtrolls: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...