TSRules Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Kupiłem cake'a 25 sztuk płyt firmy TDK, akurat potrzebowałem na szybko coś wypalić, otwieram i zawsze sprawdzam powierzchnię przed wypaleniem, no i niestety na pierwszej jakieś zniekształcenie, na drugiej też, na trzeciej to samo, niektóre nawet się rozwarstwiały ... podsumowując całe pudełko do wywalenia, mam nauczkę żeby trzymać się Verbatimów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Te wady były w identycznych miejscach na płytach, tzn. czy jak były oryginalnie ułożone w cake'u to czy te uszkodzenia były jedno nad drugim? Jeśli tak, to może to wskazywać albo na mocne uderzenie w tą część opakowania, albo może na wilgoć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAU Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Rownie dobrze to moga byc jakies kilkuletnie lezaki magazynowe. Nie ma co hejtowac TDK, lepiej zareklamuj te plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Te wady były w identycznych miejscach na płytach, tzn. czy jak były oryginalnie ułożone w cake'u to czy te uszkodzenia były jedno nad drugim? Jeśli tak, to może to wskazywać albo na mocne uderzenie w tą część opakowania, albo może na wilgoć? od uderzenia hmn, raczej nie sądzę, przy tak mocnym to raczej by popękały, ogólnie w miejscu uszkodzenia płyta była lekko napuchnięta, rozwarstwiona, ponadto niechlujnie wykonana, np. przy wewnętrznym otworze pęcherzyki powietrza itp. kupuje innych firm i nie widziałem takich rzeczy, nie spodziewałem się cudu, ale przyzwoitego produktu, jak pisałem zostanę przy pewniakach bo danych szkoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Gdzie kupiłeś te płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Płyty TDK (a wcześniej kasety) uważałem zawsze za jedne z lepszych, więc tu musiałeś trafić na dość trefny towar. Choć fakt, że verbatimy miały swoje zalety. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Gdzie kupiłeś te płyty? w empiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Reklamuj, chociażby po to, by dowiedzieć się, jak podchodzą do reklamacji i klienta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...