Per Pan Jajeczko Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Witam, mam problem (dość duży, bo komunikacja głosowa bardzo ułatwia gre) Tak jak w temacie, mikrofon działa normalnie wszędzie - skype, ts3, programy nagrywające dźwiek, steam i w całej reszczie. Nie działa tylko w cs:go, proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blakdsgn Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 w panelu sterowania zmień urządzenie domyślne do głosu na to z czego korzystasz, a później w ustawieniach cs:go zaaplikuj to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Per Pan Jajeczko Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Jeżeli chodzi ci o zaplikowanie tego przez steam, to napisałem że w testowaniu mikrofonu w steam, mikro działą, problem występuje TYLKO w cs, dodam ze nie mam tak od początku, tylko od ok miesiąca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...