killingtime Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Poszukuję telefonu w cenie do 1000zł z dual sim i lte. Dotychczas używałem samsung sIII lte i starą nokię i byłem bardzo zadowolny z SIII. Dziś straciłem oba telefony i poszukuję aparatu z dual simem o parametrach porównywalnych lub nie gorszych niż SIII lte. Co polecacie? PS Nie wiem czy to istotne ale telefon będzie służył głównie do pracy, nie gram w gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Może Huwaei P8 Lite - ma LTE i Dual Sim , do tego 16GB pamieci i 2GB ram , 8 rdzeni procek i ekran 5" 1280x720 , świetny aparat i oficjalny Lolipop ( choć nie wiem jak z Androidem 4.4+ wyglądało to przypadku SIII i Samsunga ) . Choć w przypadku P8 Lite to masz do wyboru albo DS albo używanie karty MicroSD , niestety ma on ostatnio dość popularny dzielony slot . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killingtime Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2015 Może Huwaei P8 Lite - ma LTE i Dual Sim , do tego 16GB pamieci i 2GB ram , 8 rdzeni procek i ekran 5" 1280x720 , świetny aparat i oficjalny Lolipop ( choć nie wiem jak z Androidem 4.4+ wyglądało to przypadku SIII i Samsunga ) . Choć w przypadku P8 Lite to masz do wyboru albo DS albo używanie karty MicroSD , niestety ma on ostatnio dość popularny dzielony slot . Fajna propozycja - na pewno wezmę ją pod uwagę, w 16GB powinno się udać mi zmieścić, dotychczas SIII przez dwa lata wystarczyło. Czekam na ew. inne propozycje do rozważenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...