Tobiasz Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 mam pakiet internetowy no i haslo wpisane za *** mialem je zapisane w txt, a przyszedl qmpel i mi skasowal caly pulpit i hasla brak, musze zrobic formata a wczesniej potrzebne mi to haslo, znacie jakis progz co wyciagnie haslo za *** gwiazdek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 poszukaj pod haslem "Snadboy's Revelation" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 8 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2003 jezeli masz dostep do netu, to zaloguj sie na strone tepsy dotyczaca pakietow (nie pamietam teraz jej nazwy), wejdz w konfiguracje swego konta (podajesz numer id), i tam masz mozliwosc odzyskania swego hasla, badz zmiany na inne. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 no wlasnie nie mam zadnych ID itp. wszystko skasowane :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 a masz plytke instalacyjna od pakietu? jak dobrze pamietam to na opakowaniu od plyty byl numer id oraz pin. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 no wlasnie nie mam zadnych ID itp. wszystko skasowane :( Uzyj jakiegos sniferka - poda ci jak na talezu co jest w pakietach ip wychodzacych od ciebie podczas logowania. Na 100% bedzie podane haslo w postaci jawnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 jeszcze moglbys sprobowac programem easy recovery. jest szansa ze plik odzyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 poszukaj pod haslem "Snadboy's Revelation"Niezbyt latwo to znalezc, bo albo strony nie istnieja, albo linki sa nieaktualne. Sprawdze jeszcze na KaZaA... Juz mam: http://www.snadboy.com/RevelationV2.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Niezbyt latwo to znalezc, bo albo strony nie istnieja, albo linki sa nieaktualne.No faktycznie... odpalam google, wpisuje haslo, pierwsza znaleziona to snadboy.com, na ktorej jest dzialajacy link, o w morde, ale sie spocilem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 No akrat... wiesz... nie uzywam googli, a mialem onet.pl pod reka. Wyszlo kilka strzalow do stron... i sytuacja dokladnie taka, jak wyzej opisalem. Wrzucilem to na altavista.com i znalazlem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 2002JSQ: Wniosek prosty :) nie uzywac wyszukiwarki onet'u ;) To juz lekko OT : Polecam www.alltheweb.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 No akrat... wiesz... nie uzywam googli, a mialem onet.pl pod reka. Wyszlo kilka strzalow do stron... i sytuacja dokladnie taka, jak wyzej opisalem. Wrzucilem to na altavista.com i znalazlem... Przynajmniej juz wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic ta wyszukiwarke z onetu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Tak sie sklada, ze mialem ja akurat pod reka... Zapamietem sobie te rady... Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...